Retourneren / Herroepingsrecht 

 

U kunt uw bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen ontbinden binnen de zogenaamde "afkoelingsperiode".  
De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is uw bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet "kopen op afstand" ter bescherming van de consument.

Wilt u uw aankoop retourneren?

Dan neemt u per e-mail via info@wollandhof.nl of telefonisch +31 (0) 649672370 contact met ons op en geef aan dat u uw product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Stuur uw product niet zomaar retour, omdat uw bestelling daarmee niet is geannuleerd loopt de facturering gewoon door.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

LET OP: als u uw bestelling gedeeltelijk wilt retourneren en daardoor komt uw bestelling onder het bedrag van de voordeelregeling "gratis verzendkosten", zullen alsnog de verzendkosten berekend worden in het terugbetalingsbedrag.

Voorkom hoge verzendkosten bij retourzending

Wij vragen om de retourzending waar mogelijk in de originele verpakking te verzenden. Dit omdat de verzendkosten van vacuüm verpakte (wol)producten hoger zijn wanneer deze uitgepakt worden geretourneerd. Hiermee voorkomt u hoge verzendkosten bij een retourzending.

Boeken, patronen, artikelen aangeduid met "OP is OP" en artikelen uit de koopjeshoek kunnen niet geretourneerd worden.

Vragen?

Heeft u vragen over het retourneren van uw product? Neem dan contact met ons op via info@wollandhof.nl of telefonisch op +31 (0) 649672370.